زرجوب نیوز_ مدیر کل اقتصاد و دارایی گیلان با تاکید بر اینکه از ابتدای سال آینده کلیه مجوزهای سنتی برای کلیه فعالین اقتصادی فاقد اعتبار میباشند و مشمولین باید از درگاه ملی مجوزها نسبت به أخذ مجوز الکترونیکی اقدام بکنند،از صدور ۸۰ هزار فقره درخواست از ابتدای اجرای این طرح در استان خبر داد..
به گزارش خبرنگار زرجوب نیوز ، امروز ” علیرضا نوروزی در نشست خبری طی سخنانی با توجه به لزوم هوشمند سازی مجوزات گفت:همه کسب و کار ها که دارای پروانه کاغذی هستند باید تا پایان سال برای دریافت مجوز الکترونیکی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه برای دریافت مجوزها صرفاً لازم است به درگاه ملی مجوزها مراجعه شود، افزود: هر کسی برای دریافت مجوزها میتواند با مراجعه به تارنمای مجوزها، شرایط صدور مجوز را مشاهده و در صورت داشتن شرایط نسبت به دریافت آن اقدام کند.
رییس شورای هماهنگی دستگاه های تابعه وزارت اقتصاد با بیان اینکه از ابتدای اجرای این طرح تاکنون حدود ۸۰ هزار فقره درخواست ثبت شده است ، خاطر نشان کرد : از این تعداد بالغ بر ۴۶۶ هزار فقره درخواست معادل ۵۸ درصد منجر به صدور مجوز شده است.
نوروزی با اشاره به نقش زنان در حوزه کسب و کار بیان کرد: ۴۲ درصد درخواستها مربوط به بانوان بوده که ۴۴ درصد آن به صدور مجوزها منجر شده است.
وی با اشاره به مأموریتهای اداره کل امور اقتصادی و دارایی افزود: صدور مجوزهای فعالیتهای اقتصادی و کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزها از مأموریتهای مهم این اداره کل است.
این مسوول ، سرعت و ذخیره زمان، رایگان بودن و همچنین غیرحضوری بودن دریافت مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) را از مزیتهای صدور مجوزها از طریق درگاه دانست.
نوروزی با بیان اینکه هوشمندسازی مجوزها جلوی فرار مالیاتها را میگیرد، گفت: رسمی سازی فعالیتهای غیررسمی روند اخذ مالیاتها را ساماندهی و چابک سازی میکند.
وی به آخرین وضعیت سرمایهگذاری خارجی در استان گیلان اشاره و ابراز کرد: از سال ۱۳۸۳ تاکنون، یک هزار و ۸۸۸ میلیون دلار سرمایهگذاری مصوب در استان به ثبت رسیده که ۵۵۳ میلیون دلار سرمایه آورده طی این مدت داشته است ،که بیشترین سرمایهگذاری در منطقه ازاد و اغلب سرمایه گزاران چینی هستند.
نماینده عالی وزیر در گیلان از شناسایی ۵۰ ملک حوزه مولدسازی در استان طی سال گذشته خبر داد و بیان کرد: از این تعداد ۲۴ ملک به فروش رفته است.که عوائد آن صرف پروژههای عمرانی استان میشود.
نوروزی با بیان اینکه فروش املاک دولتی در مولد سازی آخرین اقدام املاک مازاد است، افزود: اجاره، تهاتر، اوراقسازی و نهایتاً فروش، از جمله راهکارهای مولدسازی املاک مازاد دولتی است.
وی در پایان جلسه با توجه به افزایش ۱۰ درصدی مازاد درآمد این استان خبر داد و اضافه کرد: در ۱۰ ماهه گذشته بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان مازاد درآمد گیلان بوده که باید به استان برگردد و در این استان هزینه شود.
ثبت دیدگاه