مدیرعامل توزیع برق گیلان تصریح کرد: بنا به دستور اکید شرکت توانیر درخصوص بومی سازی سند طراحی شبکه های توزیع برق با توجه به نوع اقلیم و آب و هوای مناطق مختلف کشور، با انجام کار مطالعاتی دقیق و پیوسته در کمترین زمان ممکن نسخه ویرایش شده سند فلسفه طراحی شبکههای توزیع نیروی برق استان گیلان آماده و منتشر شد.
وی گفت: استان گيلان با مساحت۱۴٫۷۱۱ کيلومتر مربع در شمال ايران واقع شده و از ويژگيهاي منحصر به فرد جغرافيايي و اقليمي برخوردار است و به دليل همجواري با درياي خزر و قرارگيري در دامنههاي رشتهکوه البرز، داراي آب و هوايي مرطوب و پربارش است که تأثير مستقيم و مهمي بر طراحي و بهرهبرداري از شبکههاي توزيع نيروي برق دارد.
صادقی افزود: پوشش گياهي متراکم، وجود جنگلهاي انبوه، زمينهاي کشاورزي وسيع و بارندگيهاي شديد و مداوم، شرايط محيطي خاصي را براي استان گيلان ايجاد کرده است که طراحي شبکههاي توزيع برق در اين منطقه را به يک چالش بزرگ تبديل ميکند.
وی تاکید کرد: در طراحي و بهرهبرداري از شبکههاي توزيع نيروي برق در استان گيلان، بايد به عوامل مختلفي از جمله رطوبت بالا، خوردگي تجهيزات، بارشهاي سيلآسا، زلزلهخيزي و لغزش زمين، کریدورهای باد و دلتای برف توجه ويژهاي داشت که اين عوامل نه تنها بر انتخاب تجهيزات و مواد مورد استفاده در ساخت شبکهها تأثير ميگذارند، بلکه نيازمند اتخاذ رويکردهاي خاصي در نگهداري و مديريت شبکه هستند.
مدیرعامل توزیع برق گیلان خاطرنشان ساخت: هدف اصلي از تهیه اين سند، تدوين فلسفهاي جامع و منسجم براي طراحي شبکههاي توزيع نيروي برق در استان گيلان بود که بتواند تمامي قيود و الزامات فني، محيطي و اقتصادي اين منطقه را به بهترين نحو پوشش دهد.
وی اظهار داشت: اين فلسفه طراحي به گونهاي تنظيم شده است که ضمن تامين نيازهاي انرژي استان، بالاترين سطح از پايداري، قابليت اطمينان و بهرهوري را در شبکههاي توزيع برق محقق کند.
صادقی در پایان گفت: با توجه به تنوع جغرافيايي و پيچيدگيهاي اقليمي استان گيلان، اين سند ۶۰ صفحه ای نه تنها به بررسي و تحليل دقيق پارامترهاي موثر بر طراحي شبکه ميپردازد، بلکه دستورالعملهاي کاربردي و راهکارهاي عملياتي براي اجراي بهينه شبکهها را نيز ارائه ميدهد.
ثبت دیدگاه