هر چه ارتباط بین شهروندان و محیط اطراف آن ها بیشتر باشد، گرایش آن ها به مشارکت فعال برای افزایش رفاه جامعه بیشتر می شود به عنوان مثال ممکن است مردم به طور داوطلبانه در کمپین های مختلف که در سطح شهرربرگزار میشود حضور یابند تا از این طریق ارتباط بین حقوق شهروندی و مسئولیت های خود را بهبود بخشند.
از این رو نقش شهرداری ها در برنامه ریزی و افزایش مشارکت اجتماعی شهروندان بسیار حائز اهمیت می باشد.
به همین جهت مشارکت شهروندان در امور شهری تنها به بهره وری بیشتر آن ها از خدمات عمومی منجر نمی شود بلکه در توسعه و بازطراحی جوامعی به مراتب قدرتمندتر و کارآمدتر از گذشته سهیم است
در واقع زمانی که مقامات مردم را در تصمیم گیری های شهری سهیم می کنند نظرات و انتقادات آن ها را نیز در طراحی شهری مورد توجه قرار می دهند و از این طریق به بهبود خدمات کمک می کنند در نتیجه این مشارکت، پیوند بین شهروندان و شهرداری تقویت می شود و در نهایت جوامعی توانمند شکل می گیرد و خدمات مطلوب ارائه میگردد.
در نتیجه می توان گفت تسریع در انجام امور شهر، افزایش تاب آوری و موفقیت طرح های شهری مستلزم مشارکت دادن شهروندان در فرآیندهای شهری است.
مهم ترین بخش در فرآیند خدمات شهر مسئله مهم مدیریت پسماند می باشد و مطلبی که از یک طرف نقش تولید کننده و شهروند و از طرف دیگر سازمان شهرداری و واحدهای زیربط را در بر میگیرد.
به همین جهت شهرداری سنگر با توجه به استفاده از تمام ظرفیت های موجود در سازمان با ارائه بسته های تشویقی مرتبط با موضوع مدیریت پسماند سعی در جلب افزایش مشارکت عمومی شهروندان دارد و معتقد است این برنامه گامی پایدار و سبز در جهت حفظ محیط زیست و پایداری طبیعت و خدمات با کیفیت شهری را رقم میزند.
ثبت دیدگاه